Rina


Raappavuoren Ideaali
Pippuri&suola snautseri, narttu
s. 29.8.2015
KoiraNet
Kuvagalleria
Kasvugalleria

i: C.I.B FI MVA EE MVA NO MVA EEV-12 Doctor's Order Mad Max "Masa"
e: Raappavuoren Gasoliina "Manta"

Kasvattaja: Tarja & Jouni Tervonen, kennel Raappavuoren

Näyttelyt: EH

Terveys:
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Selkä: OK
Olat: OK
Polvet: 0/0
Silmät: OK


30.10.2015:
Rina kotiutui lokakuussa 2015 ja opiskelee tällä hetkellä koiranelämää. Naksuttimeen se ehdollistui yhdessä hujauksessa ja toiveissa on opettaa sitä, kuten Neraakin paljon tarjoamisen kautta toivottuja toimintoja vahvistaen. Jos Nera tulikin "agilitykoiraksi", niin Rina tuli sillä ajatuksella, että snautseri on jokapaikanhöylä ja tullaan kokeilemaan monenmoista. Tokoa, rally-tokoa, agilityä, vetojuoksua, jälkeä, ehkä hakuakin. Aika näyttää, millaisesta hommasta neiti tykkää ja sen mukaan edetään niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Kiirettä ei pidetä, vaan pentu saa ehdottomasti kasvaa rauhassa. Pohjia olen alkanut tehdä tokoon/tottikseen, mutta lähinnä tällä hetkellä keskitytään arkielämän taitojen opettelemiseen.

10.3.2016:
Puolivuotiaana Rina on äärettömän energinen. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita – ihan oikeasti ja kirjaimellisesti. Rinan mielestä parasta on juosta (täysiä) ja pomppia (korkealle ja korkealta...). Ja syödä. Metsässä kiivetään kiville ja kaatuneille puunrungoille, juostaan päättömästi etenkin aukeilla alueilla ja kiusataan vähän Neraa. Jossain välissä ehtii myös kierähtää kakassa.

Rina tykkää myös ihmisistä. Ilmeisesti se on kuitenkin ihan Oikea Snautseri, sillä se on varautunut/epäileväinen, kunnes pääsee tutustumaan. Sitten se tosin mieluiten nuolisi jokaisen vieraan naaman... Vahtikoiran vikaakin tuossa on ihan riittämiin ja haukkuääni on vakuuttava. Hoitotoimenpiteet saa Rinalle tehdä ilman venkoiluja ja mieluustihan tuollaista turkkiakin hoitaa – niin helppohoitoinen se on ollut.

Reipas kakara, jolla riittää luonnetta. Koettelee toisinaan koko perheen hermoja, mutta käpertyy sitten jalkoihin nukkumaan ja herätessään lipaisee minua nenästä. Mielenkiinnolla itsekin odotan, mitä tuosta kehittyy, kovin rakas se ainakin on. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti