3.3.2017

Hyviä uutisia

Keskiviikkona koitti päivä, jota olin jo pitkään jännittänyt. Rinan luustokuvaukset! Tänään jo näkyvät KoiraNetissä kaikki lausunnot, joten annan tulosten puhua puolestaan:

PäiväysKohdeTulosVoimassaLisätiedot
3.3.2017


kyynärnivel
lonkkanivel
selkä
  nikamien epämuotoisuus
  välimuotoinen lanne-ristinikama
0/0
A/A

VA0 (normaali)
LTV0 (normaali)Helpottunut ja onnellinen, siinä tämänhetkiset fiilikset. Oli vain sellainen olo, että jotain täytyy olla pielessä. Kun pessimisti ei pety jne... :D Nyt voidaan hyvillä mielin aloittaa myös fyysisesti vaativammat harrastuslajit. Rina ei tavallaan tullut agilitykoiraksi, mutta kun se harrastus on Neran kanssa kuopattu niin odotan innolla aksan aloitusta Rinan kanssa. Se on niin vauhdikas tyyppi, että kuvittelisin meille tulevan hauska vuosi!


3 kommenttia:

 1. Hieno juttu! Nyt voitte aksata Rinan kanssa huoletta. Siis jos Rinakin haluaa. Keskarista ei aina tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi Rina on tahtonut tehdä kaikkea mitä olen sen pään menoksi keksinytkin, joten uskon agilitynkin olevan sen mieleen :D

   Poista
 2. Kiitos Julia ja ihanan vauhdikasta kevättä teille :)
  Uskon, että yhteistyönne tulee sujumaan upeasti monella taholla ja menoksi vaan. Suvussa on tuloksia monella tekemisen saralla tullut enkä usko Rinan niissä lainkaan sukulaisilleen häviävän - tekeväinen ja napakka olet snautseria ohjaamaan!

  VastaaPoista